Pallet kastje

Een oude pallet, daar kan iedereen wel aankomen. Wat als afval wordt gezien in de industrie kan een mooi nieuw leven krijgen in je tuin als mooi opbergobject voor je tuinspullen! Hoe je gemakkelijk van een oude pallet een mooi opbergmeubel maakt lees je in onderstaand stappenplan.

Wat heb je nodig?
Houten pallet, rest hout,
decoupeerzaag, scharnieren,
schroeven, schroefmachine,
magnetische
sluitingen,
deurknop,
metaal
borstel.

Bestel nu

Decoupeerzaag | Modelnr. F0154181AA
Compact en licht ontwerp voor ultiem gebruiksgemak


Bestel nu

Accuboor-schroefmachine | Modelnr. F0152006AB
VariTorque-koppeling met 20 instellingen voor uiterst precies schroeven en volledig vergrendelbare instelling voor boren

Compact opbergen - Easy Storage
Slimme, ruimtebesparende oplossing
Skil Easy Storage
Easy Storage

Ruimte besparen in garage, schuur of tuinhuis
Teveel gereedschap en te weinig ruimte. Breek je ook bijna je nek in je schuur, garage of tuinhuis? Skil heeft compact tuingereedschap met een slim opbergsysteem 'Easy Storage'.

Stap 1

Stap 1: Vakje zagen

Om een klein opberg compartiment aan de bovenkant te maken zaag je een bovenste plankje door om op die plek een deurtje te kunnen maken.

Stap 2

Stap 2: Houten vakje maken

Gebruik resthout om een bodem en zijkanten te maken. Zaag de planken op maat en schroef ze tegen het bestaande frame aan.

Stap 3

Stap 3: Scharnieren bevestigen

Gebruik scharnieren om het deurtje weer vast te maken aan het geheel, op zo'n manier dat je het makkelijk naar buiten toe kunt openen.

Stap 4

Stap 4: Magnetische sluitingen

Gebruik de magnetische sluitingen, die je aan het deurtje en de zijkanten bevestigd, om er voor te zorgen dat het deurtje niet zomaar openvalt.

Stap 5

Stap 5: Hout behandelen

Nu het moeilijkste deel gedaan is, kan je het hout schoon boenen met een metaal borstel om het vervolgens te behandelen of verven hoe je zelf wilt. Een lak, een verf, een primer; wat er maar bij je tuin past. Let er wel op dat je het geheel geschikt maakt voor buiten.

Stap 6

Stap 6: Ophangen

Na drogen kan het geheel worden opgehangen. Wanneer je het tegen een houten schuurtje hangt is dit makkelijk te doen met grote houtschroeven, maar wanneer je een andere ondergrond hebt (baksteen bijvoorbeeld) moet je daarvoor geschikte schroeven en pluggen kopen.

Stap 7

Stap 7: Accessoires toevoegen

Nu het geheel hangt kan je haken gaan toevoegen om gereedschap en accessoires aan op te hangen. Ook plantenbakjes zijn gemakkelijk te monteren en zo kan je zelf de samenstelling bepalen.

images/logo_sml.png Zelf tuinieren.nl is sponsored by Skiltuinieren.nl
Concept, content en design by Cognito Concepts